PRIVATE LEASE

PRIVÉ EEN AUTO LEASEN VOOR EEN VAST MAANDBEDRAG

Private Lease is een auto leasen voor een vast bedrag per maand. In veel gevallen ben je met private lease in vergelijking tot kopen zelfs goedkoper uit, zelfs als je het vergelijkt met een jonge occasion. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid om een auto uit onze occasionvoorraad te leasen in plaats van te kopen.

Met private lease wordt ‘het nieuwe rijden’ voor iedereen bereikbaar en kunnen ook particuliere automobilisten altijd mobiel zijn voor een vaste prijs per maand. Vos lease biedt al een all-in constructie aan voor € 169,- per maand, inclusief (onder andere) all-risk verzekering, onderhoud, reparatie, vervanging van banden, pechhulp en wegenbelasting. Het enige wat klanten zelf nog moeten betalen, zijn de brandstofkosten.

Private lease voor een EV, hybride of PHEV. Wij hanteren scherpe tarieven, full service en snelle levertijden.

OPERATIONAL LEASE

Wat is operational Lease? Operational lease is een populaire leasevorm onder grote bedrijven en onder mkb-ondernemers. Met deze vorm van leasen, betaalt u een vast bedrag per maand. In dit bedrag zitten, in de meest gevallen, alle kosten voor de auto. Dat is dan wel exclusief brandstof. De leaseauto is eigendom van Vos lease, u ‘huurt’ de auto van ons. Dit heeft een aantal voordelen voor u als bedrijf. De auto komt bijvoorbeeld niet op uw balans te staan. Operational leasing is er ook weer in diverse vormen, waarbij de belangrijkste vormen Full operational lease en netto operational lease zijn. Operational leasing is de meest populaire leasevorm in Nederland, ruim 85% van de leaseauto’s in Nederland rijdt op basis van operationele lease.

FINANCIAL LEASE

SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS

Financial Lease is geschikt voor zelfstandig ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die:

  • op zoek zijn naar zekerheid, in de vorm van een financiering met een vaste looptijd en een vaste rente.
  • die buiten de privésfeer personenauto’s en/of bestelauto’s tot 3500 kg willen aanschaffen
  • een nieuwe of gebruikte auto willen aanschaffen.

Financial Lease is minder geschikt voor ondernemers die:

  • een terugkerende geldbehoefte hebben.
  • regelmatig extra willen aflossen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden informeer dan geheel vrijblijvend